Press Club by BCV Architects, San Francisco

July 14th, 2011 by retail design blog

This Press Club wine bar is located in Four Seasons hotel on Yerba Buena Lane, San Francisco. It is an urban tasting room and shop that has been created by BCV Architects. The bar interior materials are from woods with exposed structural elements. It creates warm atmosphere inside. It is supported by installation of dim lights in row lines above. The wooden furniture create classic nuance amid the wooden walls surrounding. The embellishment of wine bottles that are well arranged give innovative displays that bring color and light to the space.

The Jones Family Project by designLSM, London
The Jones Family Project by designLSM, London
Rosa Chá Store by Fernanda Marques Arquitetos Associados, São Paulo - Brazil
The client and the interior designer shared the concept behind the Project: ...
MazelTov bar by 81Font & Studio Arkitekter, Budapest - Hungary
The front side of the counter is covered in turn-of-the-century, Moroccan st...
LIBERTY night & day by *KMGD, Seoul - Korea
The lounge bar located on the first and second floor is inspired by the Grea...

Leave a Reply