Bassike store by Akin Creative, Sydney

September 2nd, 2011 by retail design blog

The white and wood theme perfectly captures the label’s minimal-but-warm aesthetic. Entering on ground level the staircase drops from the middle of the room, with amazing slatted dividers rising up on either side. Downstairs there is more pared-back, open plan goodness, leading out to a stone-lined courtyard. For one night, it was a pop-up bar (putting well-heeled ladies through their paces as they tried negotiating the two metres of terrain from the door to the alcohol) but will grow into a peaceful green haven over the coming months.

Designed by Akin Creative

Photography by Murray Fredericks







http://www.howbigisyoureco.com.au/site/hot-shop-bassike/

Gas station by Atelier SAD, Galanta - Slovakia
Service area – a reinforced – concrete structure featuring three funnel – sh...
Lane Crawford Store Renewal by Yabu Pushelberg, Hong Kong
As china's luxury market is coming of age, gradually crawling towards simila...
InGalera Restaurat by Augusta Comi, Milan - Italy
A unique project, a real bridge connecting for the first time "the outs...
IN store by space co., Toki - Japan
IN store by space co., Toki - Japan

Leave a Reply