Egg Sake Bistro by Architects EAT, Melbourne

April 11th, 2012 by retail design blog

A 150m2 Japanese canteen fit out located on the basement level of University of Melbourne Union building. It consists of 2 plywood boxes which are strategically placed to create circulation around the counter displays. Alike Japanese food stalls, the ‘theatre of cooking’ opens out to the public, hence we can see the chef steaming and grilling – with an abundance of steam pouring out of the large operable window.

Designed by Architects EAT





http://eatas.com.au

Volare restaurant by Plasma, Medellín – Colombia
The aim was to create a space that will transport diners to a corner of Ital...
ALTHAUS restaurant by PB Studio, Gdynia - Poland
ALTHAUS restaurant by PB Studio, Gdynia - Poland
Book Centre Trieste by SoNo Arhitekti, Trieste - Italy
Box-like shelving covers walls in SoNo Arhitekti's Book Centre Trieste shop
BREWERIES! Gordon Biersch Brewery Restaurant by Studio H2G, Detroit - Michigan
The space integrates both light and dark wood finishes for added warmth and ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *