Vanessa exclusiv shop by Heikaus, Bad Zwischenahn – Germany

May 21st, 2012 by retail design blog

By redesigning Vanessa exclusiv shop its round floor plan of was a special challenge for HEIKAUS. By ably using framed sideboards and wooden shelf boards coloured high-glossed white and added by pearlescent steel pipes for collection presentation, a uniform and constant look appears. Draperies coloured sandy and white at shop windows, behind the cash area and at the changing rooms are also recurring.

Black floor tiles as well as the mural coloured metallic platinum silver complete the warm, comfortable and well-selected ambiance. Eyecatcher is a centered round lounge with a round white leather sofa based on a golden floor area, indirect ceiling lighting and drooping bowl elements. Ceiling lights arrange for variable illumination.

Designed by Heikaus

La Tavernetta Sull'Aia restaurant by CpiuA Ceccarelli Associati, Monterado - Ita...
La Tavernetta Sull'Aia restaurant by CpiuA Ceccarelli Associati, Monterado -...
EDITORIAL OFFICES! Net-A-Porter HQ by Studiofibre, London - UK
This design took a very contemporary, almost industrial shell (originally in...
Woods Bagot Studio, Brisbane - Australia
Woods Bagot’s Brisbane studio has relocated, transforming the old Reserve Ba...
Ginza Plaza by ARTTA Concept Studio, Hong Kong
To enhance the space furthermore, the designers have used a lot of vertical ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *