Gas station by Atelier SAD, Galanta – Slovakia

May 26th, 2012 by retail design blog

Service area – a reinforced – concrete structure featuring three funnel – shaped columns that support a melded trio of curvy horizontal discs. Overhead lighting – built into the surface where columns meet discs and lining their undulating edges. The larch façade of the cubic kiosk boots the station’s streamlined appearance. Timber beams inside the shop generate a sense of coherence between interior and exterior.

Designed by Atelier SAD













http://www.archdaily.com/237635/gas-station-atelier-sad/
http://www.ateliersad.cz

The Manchester United Experience Retail by HEAD Architecture, Macau
Due to high ceiling heights, it was possible for a circular hole to be cut i...
My.Suit store by Pompei A. D., New York
The My.Suit team worked with Pompei A.D. to bring their unique vision to lif...
ACNE flagship store, New York
Inspired by its Stockholm base, ACNE has designed a 4000 sq ft flagship stor...
TAKAMI BRIDAL by acca Inc., Tokyo - Japan
Nestled there just in time in the city has been refined of perching or of su...

Leave a Reply