UNESCO – IHE office by Fokkema & Partners, Delft – Netherlands

December 9th, 2012 by retail design blog

This first phase of the renovation and design for Unesco IHE Delft comprises a two-storey building with monumental status. On both floors office space is created for staff members and PhD students. The design is modest, making use of the qualities, offered by the building itself. High alcove sofas are used to create informal meeting spaces.

Designed by Fokkema & Partners


Hell of the North restaurant by SMLWRLD, Melbourne
SMLWRLD architects have designed Hell of the North, a restaurant/bar in Melb...
Superheroes office by Simon Bush-king Architecture, Amsterdam - The Netherlands
Carpet bomb or targeted strike. Our approach developed our client’s wishes, ...
Tayler multi-label concept by Kplus Konzept, Leipzig - Germany
For sex, success and good looks – with this slogan of the multi-label concep...
Shade Burger by YOD design studio, Poltava - Ukraine
The central panel made of veneer plates creates an illusion of sunlight pass...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *