Aveda Lifestyle salon by Reis Design, Sydney

December 19th, 2012 by retail design blog

Reis Design worked with established Sydney based salon brand Tribe in the development of this Aveda Lifestyle salon within David Jones department store. The department store concession location provided a unique set of challenges for the designers. Clever use of the limited available space was needed to incorporate premium salon facilities and an Aveda retail concession within the footprint. The design employs a sustainable array of materials and low energy lighting to create a low impact, sensual, salon experience within David Jones Department store.














The Manchester United Experience Retail by HEAD Architecture, Macau
Due to high ceiling heights, it was possible for a circular hole to be cut i...
Aesop store by NADAAA, San Francisco
Reclaimed timber boxes are piled up to the ceiling to create a wall of shelv...
Viu Eyewear Store, Munich - Germany
Although successful with its online retail concept, Swiss eyewear brand Viu ...
Solaris Showroom by Studio Samuelov, Petach Tikva - Israel
Solaris' story is about quality outdoor culture.

Leave a Reply