Nike CLC Digital Installation by Super Nature Design

January 4th, 2013 by retail design blog

A 300,000 sqm distribution center Nike China Logistics Center (CLC) in Taicang was designed & built to be environmentally sustainable. Super Nature Design was commissioned to design and create a series of low energy digital sculptures and light installation showcasing its operational efficiency, infrastructure system and live-feed data of the green energy consumption. The concept and design were inspired by the CLC’s conveyor system, infrastructure and the cubical cartons. The design reflects the dynamic of the system and depicts the notion of energy and new identity of the center.


























http://supernaturedesign.com

Rain table lamp by Luis Pons Design Lab
Rain table lamp featuring a black acrylic base with arms of satin nickel pla...
Bullet Collection concrete lighting by Studio Itai Bar-On & Oded Webman
Studio Itai Bar-On is presenting the Bullet Collection, concrete lighting – ...
Streamlined lighting collection by Studio Roex
The Streamlined collection reflects the true character of the everyday mater...
The Fish Pond Song installation by Jeroen Kooijmans, Hertogenbosch - Netherlands
Video projections featured in the spatial installation appear on simple arch...

Leave a Reply