Sawasdelight Thai Spa Cuisine by Clifton Leung Design Workshop, Hong Kong

January 30th, 2013 by retail design blog

Design Concept
The project calls for a challenging design transformation from the fusion restaurant MIST into a modern Thai spa cuisine. In line with the fresh ingredients, clean flavors and stunning food presentation of Sawasdelight, the interior exemplifies the characteristic style of Thai design, minimalistic and clean.

Façade – Blooming Lotus of Bountiful Beauty
Boasting an iconic lotus-inspired design, the façade in pure white features beautiful blooming lotuses in a simple form. It sparks off a transcendental sensation to create a light-hearted and appetizing ambience. The sense of enlightenment continues into the interior with graphic of lotus in minimalistic form subtly infused into the entire space.

Wall Graphic – Floating Lotuses Sparks Off A Heavenly Experience
Semi-translucent graphic against mirror background creates an interesting and visually soothing effects, Inviting guests to indulge in a rejuvenated gastronomic experience.

Color – An Appetizing Color Palette
Chairs in lime and yellow create an interesting contrast with the sleek and minimalistic design. Different forms of seating are in place to cater for friends gathering or an intimate dinner for two.

Iconic Design – Creative Application of Lotus Design
Graphic of blooming lotuses are cleverly infused into the overall design. Simple, pure yet comes with a surprising twist in every corner.

Designed by Clifton Leung Design Workshop




























El Descansillo restaurant by Intra Arquitectos, Corunna - Spain
In a typical location in the Old City of A Coruña, next to the central stair...
Yue Restaurant by PANORAMA, Chengdu - China
This is a fine dining restaurant located in a newly opened boutique hotel in...
Ginza Plaza by ARTTA Concept Studio, Hong Kong
To enhance the space furthermore, the designers have used a lot of vertical ...
Uber's office by Bean Buro, Hong Kong
The 830 sq.m workplace, on the top floor of an existing office building, cle...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *