Zatopek Consulting office by Stefan Sulek, Bratislava – Slovakia

March 13th, 2013 by retail design blog

Offices Zatopek consumer ting were designed as a combination of open space and separate offices. The main objective was to create a home and a nice place for creative work. The rounded shapes, color and material solutions support a harmonious environment.

Material: Wall / Gypsum fiber bent structure / at the entrance and main meeting rooms are finished with a bright yellow color symbolizes the energy. Common areas such as reception, kitchen with bar and corridors are green. Freestanding furniture is made from maple wood.

Disposition: Common area / leisure area / kitchen and bar are associated with the reception. Storage Center, contains boxes for reception, wardrobe and a place for printers, separates the bar from the external environment and allows the creation of space for occasional sleeping. The main meeting room is placed at the entrance to accommodate the shape, that it can be used for educational programs. The open part of the office is separate from the common green space with a fountain.

Designed by Stefan Sulek






Botín Foundation office by MVN Arquitectos, Madrid
The main objective of the architectural concept is the use of natural light,...
G-Star RAW HQ by OMA, Amsterdam - Netherlands
G-Star RAW HQ by OMA, Amsterdam - Netherlands
Square Headquarters by Bohlin Cywinski Jackson, San Francisco - California
The central boulevard is lined with communal tables and cabanas, and punctua...
Ariat Europe UK Head Office by Closed Sundays, Oxfordshire - UK
The showroom space delivers functionality along with style and flexibility. ...

Leave a Reply