DIFFA’s Dining by Design 2013 Entrance by Input Creative Studio & Clark Gaynor Interiors, New York

April 8th, 2013 by retail design blog

The entrance to DIFFA’s Dining by Design 2013 represents the journey of an AIDS victim; illustrated metaphorically through the “light at the end of the tunnel” that DIFFA’s efforts provide. Through the use of perspective, one is naturally drawn into the show as they experience an array of mirrored light bulbs incased in a dark envelope.

The combination of two hundred and seventy two light bulbs creates an abstracted mirror above, making the cause relatable as viewers look up and see their own reflection. Powerful yet nostalgic, the design pulls one in to reflect, literally and figuratively, on the cause.

Designed by Input Creative Studio & Clark Gaynor Interiors





http://www.inputcreativestudio.com

'Frozen time' for CITIZEN installation by DGT, Basel - Swizeland
‘Frozen time’ has been presented for a Japanese watch brand CITIZEN in Basel...
Spaced Out: Migration to the Interior installation curated by Phong Bui, New Yor...
Spaced Out: Migration to the Interior installation curated by Phong Bui, New...
Wooden promenade by Compagnie des Rues, Paris - France
The concept here was simple: to offer a completely new experience of the cit...
Across the Dotted Line installation by Joel Derksen, London - UK
Across the Dotted Line has been specifically created to fit and play within ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *