TVGla warehouse office by Charles Infante, Los Angeles

April 9th, 2013 by retail design blog

Capitalizing on the huge floor plates, TVGla now features a two-floor open layout encouraging an open stream of communication and brainstorming among employees. The modern work space features an outdoor garden oasis and an oversized communal kitchen promoting group collaboration sessions and creative exchange.

TVGla takes pride in their workplace and in encouraging a family dynamic. Quotes from employees can be seen as live artwork on the back walls, art created by the employees are prominently featured throughout the space, and a state-of-the-art video network has been installed to connect the TVGla team, highlighting employee work, company awards, Instagram photo feeds and calling out events happening around the city.

Drawing inspiration from the company’s roots in Los Angeles, each communal space and breakout room is now themed after iconic Hollywood locations including “Hollywood Bowl” with bench seating and a conference space with screening capabilities, “The Good Luck Bar,” a small bar in a communal breakout room, “Grauman’s Chinese Theatre” with a full projector and couch seating to watch movies and campaign videos and the “Polo Lounge,” a collaborative space with plenty of seating for team building and meetings themed after the iconic location.

Designed by Charles Infante

http://officesnapshots.com/2013/04/02/tvglas-new-los-angeles-warehouse-offices/

Nally Jewels Showroom cases by Display Smart, New York City
The cases are built of solid hardwood and finished in a black satin stain. R...
Fish Restaurants! 7 Thalasses restaurant, Thessaloniki - Greece
7 Thalasses restaurant, Thessaloniki - Greece
Motor 1 Detroit Office by Huron Building Company, Detroit - Michigan
Architect Kreg Norgaard was challenged to design and build an office suitabl...
LinkedIn offices by Il Prisma, Paris - France
Each workspheres is designed with a balanced mix of work settings and ancill...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *