Storck Asia Pacific office by Sennex, Singapore

April 12th, 2013 by retail design blog

STORCK ASIA PACIFIC PTE LTD had a plan to renovate their office in 2012. Sennex had awarded as a main design and built company for this project. Concept of this project is to create a recycled timber wall as a backdrop, to retain an existing raw cement floor and refurnish an existing spiral staircase. As a result of discussion with the client, these 3 elements obviously stand out showing harmony of stunning raw material both timber wall and cement floor with sophisticated design of LED light.












Aesop store by March Studio, Singapore
Melbourne architect, March Studio’s Rodney Eggleston has recently completed ...
Bloomberg office installation by Jump Studios, London
We were commissioned by Bloomberg to create an installation at their Finsbur...
Transgrid Headquarters by Bates Smart, Sydney - Australia
The lobby is a glazed box beneath the cantilevered portico. It contains a st...
Leo Digital Network Headquarter by LLLab, Shanghai - China
LEO digital network has been the top digital agency in Chinese network with ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *