Compass Group office by RBSgroup, Genf – Switzerland

April 18th, 2013 by retail design blog

Coming from over 2000 sqm the challenge was to organize the new office now on only half the size with 1000 sqm. The refurbishment works were done during daily business over a period of two and a half months. In order to work on the 5th floor first all the employees had to move to the 4th – this period was preparing them to work together with less space which can be seen as one of the success factors in the new office space.

Besides that introducing change management in the process was the key – a group of user representatives was working together with the project team: The employees were able to bring in their influences to the new environment.

Designed by RBSgroup
Photography by Arnold Weihs




























http://officesnapshots.com/2013/03/22/compass-group-office-design/

Home Office by Hangar Design Group, Milan
With the development of the web and the increasing mobility of work, the off...
Langland offices by Jump Studios, Windsor - UK
At the top end of the spine is the reception area with a front desk made of ...
Paysafe office space by cache atelier, Sofia - Bulgaria
We developed the concept each meeting room to be developed and dedicated to ...
Lord Aeck Sargent offices, Atlanta - Georgia
Each corner of the square floor plan is occupied by conference rooms and oth...

Leave a Reply