Nazdrowje Restaurant & Bar by Richard Lindvall, Stockholm – Sweden

May 17th, 2013 by retail design blog

The assignment was to turn a parking garage into a restaurant and nightclub. After a research trip to Poland, including visits to old factories, the concept took shape and the restaurant was named Nazdrowje (Polish for cheers).

The natural raw atmosphere of the space was kept and used as a base for the concept. Floors were made of concrete and casted benches were mounted directly onto the walls. A large fire place in copper and a unique lighting arrangement was custom-made to give warmth to the industrial environment. Frequently used materials include concrete, copper, steel and white tiles.

Designed by Richard Lindvall









http://richardlindvall.com

TrickShot Restaurant by PickTwo Studio, Bucharest - Romania
The space represents the entertainment venue for the latest mall in Buchares...
Simpson Carpenter Offices by Furniss & May, London - UK
The environment was designed to combine their brand values and their collabo...
Little Oscar restaurant and bar by Biasol: Design Studio, Melbourne - Australia
The way the light is received by the concrete, combined with the lowered cei...
37th Street at Asian Corner restaurant by TD solutions, Ho Chi Minh City - Vietn...
The combination of simple and raw finishing materials such as concrete, timb...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *