Bon restaurant by Corvin Cristian & Vlad Vieru, Bucharest – Romania

July 10th, 2013 by retail design blog

Over 200 reclaimed doors, windows and blinds were used as wall paneling. Carefully placed light sources add to the theatrical yet cozy atmosphere. Part of the doors were used as fence to the building sites hence the graffiti and the extreme wear on some of them. We left most of the doors as we found them while only the shades of a few were altered to meet the discreet three tones color scheme of the design (white, blue, red).

Designed by Corvin Cristian & Vlad Vieru


http://www.corvincristian.com

The Waterhouse Hotel at South Bund by Neri&Hu, Shanghai
Neri&Hu was also responsible for the design of the hotel’s interior, whi...
Sberbank Office by IND Office, Moscow - Russia
Sberbank’s office was designed in Agile format, and this is literally a huge...
Comptoir Cafe & Wine by B3 Designers, London – UK
Downstairs, the walls are adorned with an exceptional selection of wine and ...
Louvre Abu Dhabi Museum by Jean Nouvel, Abu Dhabi - UAE
Louvre Abu Dhabi is the first ever outpost abroad of the renowned Louvre Mus...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *