TNS office by The Bold Collective, Sydney

September 8th, 2013 by retail design blog

TNS was a relocation project which was primarily to be adaptive re-use of existing elements within a typical office building in North Sydney. The budget was lean, and the brief required us to think outside the box to deliver a high-impact design that would rival the sister media agencies within the same company group.

The forward-thinking client wanted an Activity Based Workplace which offered a variety of open and closed spaces for their staff to work in. To delver this, we worked with a number of existing meeting rooms and mixed them with new quiet booths, open plan workstations, a large breakout and a variety of alternate work settings.

The humble milk-crate was the main design element which formed the foundations for much of the joinery in the workplace including the reception wall, quiet booths, banquette window seating and light features. We repeated the cube throughout the design with 2D and 3D elements as the cube was a pivotal form to the TNS branding.

Designed by The Bold Collective









http://theboldcollective.com.au

Bassike store by Akin Creative, Sydney
The white and wood theme perfectly captures the label’s minimal-but-warm a...
GE Office by Steven Leach Group, Kuala Lumpur - Malaysia
The main reception floor is located at Level 38 within the building and boas...
Kiwi.com offices by Kaplan Architekti and Horalik Atelier, Brno - Czech Republic
Spaces for creative IT are designed generously, as a semi-open area of separ...
Capital Economics office by Oktra, London - UK
They wanted a light and timeless interior with an elegant front of house. Ok...

2 thoughts on “TNS office by The Bold Collective, Sydney

  1. That’s an awesome office layout! Amazing job. If you’re bored at work there, something is wrong with you.

  2. Ex TNS employee says:

    Great office layout. Shame it is not the best company to work for though.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *