Davies Meyer office, Hamburg – Germany

September 9th, 2013 by retail design blog

Perfectly located in the heart of St. Pauli, high above the famous Reeperbahn , the multichannel agency Davies Meyer moved into its new home. Feeling inspired from of global office design trends we took the opportunity to redesign our own workspace according to our imaginations.

The multifaceted design of the venue reflects the vast amount of colorful and lively inspiration its neighborhood provides. Monochrome walls contrast with decorative wallpaper. Spacious common areas alternate with concentrated work spaces. The rough charm of street art meets functional office equipment. It turned out to be an eclectic mix of color and style, painting the big picture.

On two floors, every team member finds the perfect setting to support him in providing solutions for what we call transmedia storytelling. Get some inspiring exchange with your colleagues at the coffee bar! You’re up for a power nap? Let’s do so at the lounge area. Let your thoughts float with a panoramic view in the hanging chairs. Or is it best to crack some nuts back at your own desk?

Thus, the new design contributes to both; the needs of about 40 employees, as well as the challenges of everyday work life. A diverse creative meeting in a central location that offers perfectly equipped spaces for working and living. A design that inspires and entertains, topped by a panoramic view at the colorful life of locals, partygoers and tourists.




















http://officesnapshots.com/2013/07/26/inside-the-new-davies-meyer-offices/

c-28c headquarters by Archohm Studio, Noida - India
The main building is divided into five components, each of which are defined...
Annvil's interior design office, Riga
Annvil's interior design office, Riga
Barclays Africa Digital Development Office by dhk, Cape Town - South Africa
An eclectic mix of high-tech and industrial style furniture and fittings c...
Singa Infrastructure office by Archrysalis, Mumbai - India
Derivative of this process, the Mumbai office utilizes fluid geometry, layer...

Leave a Reply