Orchard Skateshop by !ND!V!DUALS Collective, Boston – Massachusetts

September 19th, 2013 by retail design blog

!ND!V!DUALS Collective, a Boston based art installation group build the skateshop from scrap and found wood, that particular build they built mostly from a house from 1891 that they found in a dumpster.

Photography by Gustav Hoiland

Storeage converts Millennium Stadium Skybox into an Under Armour lounge, Cardiff
Amsterdam, January 10, 2012… With the renewal of its Welsh Rugby Union spons...
Samsung NEXT Office by EN Studio , Tel Aviv - Israel
The basement floor is dedicated to group meetings and conference rooms – whe...
FR boutique by Roberto Baciocchi, Bologna - Italy
Nestled deep in the historic heart of this Italian city, a recently opened, ...
IronSource Office by RUST architects, Tel Aviv - Israel
The use of different materials; natural stone tiles, carpets of different sh...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *