Kaiseki Yoshiyuki restaurant by Asylum, Singapore

September 30th, 2013 by retail design blog

In the basement of the Forum Shopping Mall Singapore, a dark and mysterious entrance leads the way to Kaiseki Yoshiyuki. Walls clad in roof tiles are paying tribute to the origins of Kaiseki in temples of Kyoto. When entering the intimate 14-seater counter dining area, the ash paneled geometrical forms cast intriguing wall details in the warmly lit interior. Cutout windows reveal a glimpse of subtle color by the origami flower displays in the adjacent Horse’s Mouth restaurant.

Designed by Asylum












http://www.b3designers.co.uk

The Foodie by Archizone, Sydney - Australia
The Foodie by Archizone, Sydney - Australia
Restaurant House Denk by AB objekt, Zgornja Kungota - Slovenia
The main entrance in the eastern volume welcomes guests with its solemn ambi...
Toujours bistro by De Horeca Fabriek, Haarlem - Netherlands
It’s beautifull entrance, cozy seating and bistro appearance makes you feel ...
BU.CO restaurant by Visual Display, Udine - Italy
Every corner of Bu.Co has been planned down to the smallest details, creatin...

2 thoughts on “Kaiseki Yoshiyuki restaurant by Asylum, Singapore

  1. Anna says:

    so elegant, i wish i could be there

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *