D&V Concept Store by Guise, Stockholm – Sweden

October 28th, 2013 by retail design blog

To maximize the space a simple rule was created in the design process, every display surface was to quadruple itself. The first step in the process was to take an area of 400×400 mm and extrude it and let it grow to 800×800 mm, then to repeat the process until a desired height has been reached. The demand for flexibility was met by introducing a custom made changeable shelf system. A system of L-profiled beams were designed with a perforation running along the beams as a stitch.

Designed by Guise










http://guise.se

Oasis flagship store by Dalziel and Pow, London
Oasis has opened a new flagship store in London’s West End, designed to be a...
My Boon shop by Jaklitsch / Gardner Architects, Seoul
The scheme is divided into three zones; a large retail space for fashion, ap...
Tarmak sneaker store by Pinkeye, Sint-Niklaas - Belgium
A shining example of our crossover design methodology, furniture elements, i...
Freebooter Rhum branding by The show must go on
We select exclusive materials and complex technical details to highlight the...

Leave a Reply