McCann Erickson’s reception area and central breakout zone by Office Principles, London

December 18th, 2013 by retail design blog

They currently occupy a Grade II art deco car park which was a fantastic starting point from which to design a stunning interior. McCann Erickson had lots of ideas but they needed Office Principles to turn them into a reality.

The reception counter was created using aged railway sleepers to form an unusual facade, while the breakout tables were made using scaffolding poles and lengths of matured oak panels. Each kitchen cupboard door was a different size, colour, style and shape with each one having a different handle. The breakout space includes a bar with an entrance hatch, a piano, and the car seats from a BMW.

Designed by Office Principles
















http://officesnapshots.com/2013/12/12/mccann-ericksons-refurbished-london-reception-breakout-areas/

SPORTSWEAR STORES! Speedo store at Harrods by officeTwelve, London
The ‘Swimming Pool’ installation would attract over 5,000 customers over a 4...
Saxo Bank headquarters by 3XN Architects, Hellerup - Denmark
Following the completion of its head office in 2008 a spectacular and award-...
FOOD COURTS! Creativevents pop-up restaurant by JAM, London
Designed by JAM, creative directors of 100% Design 2010, this year, the Rest...
EzyPay office by ONG&ONG, Kuala Lumpur - Malaysia
The colorful workspace has a "Stadium Seat" area that can be used ...

One thought on “McCann Erickson’s reception area and central breakout zone by Office Principles, London

Leave a Reply