Bombay Beach restaurant terrace by Vicente Vidal Estudio, Valencia – Spain

December 22nd, 2013 by retail design blog

Remodeling project of the restaurant terrace “Bombay Beach” in Valencia. A space placed in the fantastic complex of leisure “Las Ánimas Puerto”, in the former port docks of the city, testimony of the best industrial architecture of beginning of the 20th century. The intervention centres on three basic elements, bar and access volumes, solved with microcement.

There is claimed a formal, round and strategically proportionate and placed treatment that in no case interferes with the environment. The concept is promoted by the incorporation of the white color in all the elements, recovered and restored some. The note of color contributes the lighting, which makes one possible different environments as be claimed.

Architects: Vicente Vidal Estudio
Interior design: Vicente Vidal Estudio
Collaborator: Borja Urteaga (designer)
Photography: Alberto Pla

http://www.arthitectural.com/vicente-vidal-estudio-bombay-beach/

Pop-up Box & Food Corner by DIA – Dittel Architekten
The Pop Up Box is a versatile piece of design, finding first use in the mall...
Parcafé coffee shop by CADA Design, London - UK
The parks narrative is continued through the interior design, with branch-li...
adidas NYC store, New York City
The interior is inspired by the functional aesthetic of american high school...
Simply Italian Restaurant by 5 Star Plus Retail Design, Hong Kong
We created a bright and open environment with the use of abundant natural wo...

One thought on “Bombay Beach restaurant terrace by Vicente Vidal Estudio, Valencia – Spain

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *