Audience office by AAI, Mountain View – California

February 26th, 2014 by retail design blog

Audience is a leading global provider of intelligent voice technology, building mass consumer awareness for their earSmart brand. AAI recently designed their 87,000-sf 3-story corporate headquarters to accommodate the company’s rapid growth. The first floor houses the lobby, a boardroom, customer conference room, all-hands/café space, a training room, private and open office areas and a customer lab with anechoic chambers for product testing.

The upper floors include engineering rooms, private and open office areas and collaboration spaces. The Audience brand is communicated through large scale wall graphics in clear, bold colors. The all-hands area features a “wave motif” alluding to sound waves. Collaboration and conference areas are identified with glass partitions in vibrant colors further reflecting the Audience brand.

Designed by AAI









http://aaidesign.com

Rien Kuan Design Office, Taichung - Taiwan
We believe that interior and space design is constantly influence us from fo...
Smart Towers sales center by Keren Atzmon, Ramat Gan - Israel
The main concept was to create a space that highlights the purchase experien...
IRO, Venice – California
The space incorporates elements of exposed brick painted white, marble impor...
Aesop Store by Vincenzo de Cotiis Architects, Milan - Italy
Aesop has opened its first Italian store in Milan\'s historic Brera neighbou...

Leave a Reply