Exotropy Technology office by Spejs, Beijing – China

March 24th, 2014 by retail design blog

E.T. office is located in the newly built Soho Galaxy in central Beijing. The main aim of the project was to reflect character of E.T. company, which specializes in developing information systems. The result is a very modern interior, spacious and flexible in terms of work system. The corresponding distribution functions and sliding curtain system allows to create different ways of communications between employees.

In the office we located the conference room, open work space, financiers room, manager room and the technical zone. Open mode give the opportunity to freely communications while in the closed mode, each group has its own private area of work and meetings.

Designed by Spejs

Team: Filip Gałuszka, Fenghua Liu
Photos: Ludwik Kaizerbrecht





















http://www.spejs.com.pl

Estudi Josep Cortina's office, Barcelona
Estudi Josep Cortina's office, Barcelona
AKQA Clerkenwell offices by Amos and Amos, London - UK
Four freestanding steel screens – at first glance reclaimed but in reality b...
Recycled Christmas by Alexander Design, Shanghai - China
In the window display over the inside of the shopping center, we created Chr...
Architectural Lighting for MOCAPE by GD-Lighting Design, Shenzhen - China
Surface materials of glass, perforated plate, and stone extend and twist alo...

Leave a Reply