BGV office by design2sense, Karlsruhe – Germany

April 17th, 2014 by retail design blog

The existing office building of the BGV was gutted and completely revitalised using high quality materials. We optically reduced the building’s complexity by focussing on white, black and beige colors. Think tanks in organic shapes and areas that encourage communication divide the open working space into smaller sections. The curves of the concrete grid ceiling are emphasized by the soft shapes of the furniture, illustrating the integral approach to the design concept.

Designed by design2sense
















Red Bull Head Office by MoreySmith, London - UK
The ground floor is now one large open space with sliding glass panels, the ...
The Weight of Words Packaging by Ystudio
The Weight of Words Packaging by Ystudio
Sobreiras – Alentejo Country Hotel by FAT, Serra de Grandola - Portugal
Both exterior and interior walls and roofs were designed and characterized c...
Terminal 2 Duty Free shop by Gruschwitz & Umdasch Shopfitting, Munich Airpor...
A pillar in the middle with an artificial moss surface and the appropriate c...

Leave a Reply