Woods office by Spaceworks Design Group, Auckland – New Zealand

May 19th, 2014 by retail design blog

Auckland engineering firm Woods was moving office and they needed their new space to be customised to them and their 60+ staff. We had completed their last fit-out eight years ago but now they were relocating to a Newton premises and needed help making sense of their 750sqm space. The new space was designed to accommodate their growing business and to incorporate some of the key functions Woods believe are important to the culture of their business.

The fit-out also reflects the nature of their industry in a subtle way. Their previous space had a central lift and amenities core, which meant that staff were spread around the building floor – not ideal for collaboration and team work. Enhancing culture, team work and collaboration were key objectives for this fit-out.

Designed by Spaceworks Design Group





http://spaceworks.co.nz

MAIL.RU GROUP office by UNK Project, Moscow
MAIL.RU GROUP office by UNK Project, Moscow
Yaku Japanese barbecue restaurant by minio, Prague - Czech Republic
Looking at the restaurant from Petrské Náměstí, the large showcase windows o...
Centor Showroom by exexe, Warsaw - Poland
Designed by exexe Centor’s Showroom in Warsaw is a multifunctional space act...
Wodify Office by MCA, Lisbon - Portugal
The Lisbon office was built in order to create a unique international enviro...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *