CLINIC DESIGN! Flourish Paediatrics by Molecule, Melbourne – Australia

May 28th, 2014 by retail design blog

The insertion of a thickened, cabinetry wall into the existing tenancy creates the consultation room as a contained space within the larger volume. The wall incorporates storage and habitable niches; by blurring the line between carpentry and cabinetry, the project carefully integrates fitout, furniture and furnishing elements to create a unified whole.

Designed by Molecule
Photographer: Shannon McGrath

http://moleculeblog.blogspot.com.au

Pico co-working space by Shahar Katsav Design Studio, Jerusalem
Pico co-working space by Shahar Katsav Design Studio, Jerusalem
Reserva headquarters by SuperLim√£o Studio, Rio de Janeiro - Brazil
Table football, musical instruments, a large kitchen counter and comfortable...
Kenzo store, Milan - Italy
Spotting an amusing sculpture depicting a hand lifting spaghetti from a bowl...
Vorne Fair Stand Fensterbau Frontale 2016 by YERce Architecture, Nurnberg - Germ...
When choosing materials, it is preferred to have neutral and non-textured ve...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *