Felicity J Lord offices by The Vawdrey House, London – UK

July 3rd, 2014 by retail design blog

London-based estate agents Felicity J Lord, asked The Vawdrey House to redesign their branches, to reflect their exciting new boutique-style ethos. Working closely with Felicity J Lord’s CEO and brand consultant SAS London, part of MSLGROUP London, The Vawdrey House developed a new look for the spaces, moving from a traditional office feel, and providing a relaxed cafe-style environment.

Each branch interior is designed with a slightly different look, suited to the building and location. Chiswick is in a crisp white Art Deco building opposite Turnham Green and features a fresh, minimal interior with concealed lighting, exposed services and geometric patterned flooring. The Islington branch is a traditional Victorian corner shop location, in one of Upper Street’s most sought after terraces. Once inside, visitors are enveloped by the warm aubergine paintwork, traditional panelling and reclaimed timber flooring, with a nest of pendant shades drawing the eye from the street.

We wanted to reflect the personal welcome you receive at Felicity J Lord. A mix of contemporary and vintage furniture provides an eclectic feel, enhanced with personal touches such as fresh flowers, and local photography and artwork. Visitors are encouraged to relax, have a cappuccino and even hang around after they have finished looking at property to use the Wi-Fi and catch up on emails. The new branches are being rolled out across the capital, each with its own local feel.









POP UP! Percival Pop-up store, London
Running until the 21st December, the Percival brand is a contemporary menswe...
Hotel Berlin Mitte by Denys & von Arend, Berlin - Germany
Rationalist’s hotel architecture located in the neighborhood Köpenicker Stra...
The Modern House office furniture by Assemble, London - UK
He designed and built a pair of plywood desks, each with a raised plinth to ...
BigBek Office by SNKH Architectural Studio, Yerevan - Armenia
The main goal of this project was to create an open workspace for up to 30 e...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *