Hung Wan restaurant by Millwork Interiors, Shenzhen – China

August 6th, 2014 by retail design blog

Hung Wan restaurant has established reputation after all the years effort. Now is ready for expansion and require a new look to attract more eaters, the young age group. The renovation is not only to refurnish the finishes, but also to re-organize the kitchen and BOH area to increase the efficiency of the serving.

Interior decor is contemporary, young and energetic. Inspired by the logo of the restaurant, perforated dots create dancing shapes on the bronze backdrop. Grey colour mirror film laminated glasses divide the booth seats and the custom made pinwheel pendent lamps give the warm orange shade to the restaurant.

Designed by Millwork Interiors
Photography by Steven Ko





Coach House restaurant by SHH, Hatfield
Coach House restaurant by SHH, Hatfield
Kaiseki Yoshiyuki restaurant by Asylum, Singapore
When entering the intimate 14-seater counter dining area, the ash paneled ge...
Mischbar by Aretio & Kloos, Nuremberg - Germany
The counter of this special “market" is built in 3 different materials ...
GRECO Greek restaurant by Dan Troim, Tel Aviv - Israel
GRECO Greek restaurant by Dan Troim, Tel Aviv - Israel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *