Alexander Wang by Christian Lahoude Studio, Hong Kong

September 12th, 2014 by retail design blog

A 720sqft shop-in-shop in the Sogo shopping center of Hong Kong that utilizes the Alexander Wang concept developed by Christian Lahoude Studio in collaboration with Mr. Wang. The store, which opened in September 2014, implements a floating shelving unit, duratrans displays, minimalist furniture, terrazzo, white Italian Carrera, black Nero Marquina marble, and polished bronze metal. The contrasting black and white is complemented with a balance of transparency and opacity.

Photography: Alexander Wang
Design by Christian Lahoude Studio

Walter Van Beirendonck store, Antwerp
Walter Van Beirendonck store, Antwerp
Joseph store at St Germain by Raëd Abillama Architects, Paris - France
This “U” shaped shop has windows on three sides with an imposing Haussmanian...
Le Roy Nightclub by Joanna Laajisto, Helsinki - Finland
Much of the corner in downtown Helsinki’s main restaurant area has been unde...
New Dutch Wave booth by FormNation, Austin - Texas
New Dutch Wave is new international movement where Dutch entrepreneurs, crea...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *