I2R development lab by Studio GGSV, Moret sur Loin – France

December 12th, 2014 by retail design blog

I2R is a fablab workshop for design and engineering team of EDF R&D. The work space is structured in a sequence according to the different stages of the creative process : brainstorming, research, drawing, development and production… A whirlwind of skills sets off around the central work table. Lines of thought start deploying throughout the space end hinge on the new topography. The creative process comes through.

Photography: Samy Rio
Design by Studio GGSV



















http://ggsv.fr/amenagement-labo-i2r/

Giant Pixel office by Studio O+A, San Francisco - California
Upstairs a suspended fireplace and chimney create another arresting focal po...
Transgrid Headquarters by Bates Smart, Sydney - Australia
The lobby is a glazed box beneath the cantilevered portico. It contains a st...
Auckland Council Offices by Creative Spaces, Auckland – New Zealand
Audi Office by Informov Architecture & Construction, São Paulo - Brazil
Right on the 14th floor entrance, the visitor already has the dimension of i...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *