Adidas Originals Windows by StudioXAG, London – UK

June 21st, 2015 by retail design blog

StudioXAG have transformed the Adidas Originals London Flagship store into a twisted urban tennis court to launch the new Stan Smith Campaign “For Every Court”.


In each window; a double-sided display unit stands centrally, framed in bright white strip lights. Each section features close up product shots, showing the diverse new range of Stan Smith styles, interspersed with scenes of London’s cityscape. New styles of Stan Smith footwear are housed in illuminated green pegboard recesses, adding depth and texture. The display is enhanced with large format window graphics derived from Tennis court markings, combined with the iconic Stan head graphic and signature which adorns the product.


In-store; over 100sqm of artificial grass covers the floor space, creeps up and over the built-in seating, onto each facet of the back wall and forms the base of each window display. Huge Stan Smith graphics are applied to the grass, along with the Originals London logo, reinforcing the message, in every city, for every court. A feature concrete staircase is wrapped in campaign imagery, with footwear merchandised on each level. The display is in until early July at Adidas Originals on Foubert’s Place, London.

Design: StudioXAG
All photos courtesy of StudioXAG.






Friends Of The Earth office by Peldon Rose Group, London - UK
Friends of the Earth decided to up-sticks from their Old Street location, wh...
Nudie Jeans Repair Shop, London - UK
The second Nudie Jeans repair shop in London has just become a fact, and not...
PizzaExpress by Creed Design, Manchester - UK
Based just round the corner from the former site of Factory’s legendary nigh...
Oasis windows by Lucky Fox, London - UK
Central to the scheme, and creating a strong entrance to the store, was a ma...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *