East Village Marketing Centre by Small Back Room, London – UK

July 3rd, 2015 by retail design blog

For the East Village Management and Marketing Centre we created an open plan space, free of internal architectural division, with two distinct parts: a consultation area set in a high quality, living inspired setting that bore the characteristics of the Get Living London brand and a multi-media exhibition that uses the brand pillars of Time, Space and Choice to bring to life the experience of living in East Village.

The design included bespoke furniture, finishes and surface treatments, lighting, graphic communications and digital technology throughout. This delivers a meaningful and relevant experience for the visitor as East Village welcomes its first wave of residents.

Designed by Small Back Room

Google office by Camenzind Evolution & Setter Architects & Studio Yaron ...
Each floor was designed with a different aspect of the local identity in min...
WOODEN STORE INTERIORS! adidas originals shop-in-shop at Footaction, Houston
The shop-in-shop concept is called adidas originals collective by Footaction...
Vanishing Elephant store by Akin Creative, Sydney
Within a bare space of polished concrete floors and white walls sits a uniqu...
Spar supermarket flagship store by LAB5 architects, Budapest - Hungary
The Dutch word "Spar" meaning pinewood gave the idea of using &quo...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *