Ginza Plaza by ARTTA Concept Studio, Hong Kong

February 5th, 2016 by retail design blog

ARTTA Concept Studio has given a refreshing new look for Ginza Plaza, located in Mong Kok. With the interior having limited space the designers cleverly used a combination of linear metals and sharp angles to emphasis space. This helps to create a strong sense of infinity in the shopping centre, perfect for the customers who love to shop.

To enhance the space furthermore, the designers have used a lot of vertical and horizontal lines on the walls and ceilings. The overall look is minimal but current and modern, which suits our young target audiences who shop around in Mong Kok. Black and white is consistent throughout the interior to keep the atmosphere cool and chic. The lighting used also makes the colour bounce off each other and instantly making the centre brighter.

Telecom store by Gascoigne Associates & Designworks, Wellington - New Zealan...
The store has been divided into five unique spaces that reflect the differen...
Nexxus Pop-up Salon & Windows by StudioXAG at Selfridges, London - UK
Inspired by the fluidity of movement in beautiful nourished hair, a pop up s...
ZUID Lamp by Fran├žoise Oostwegel
Designer Lighting Inspired By Traditional Dutch houses And Mining Lamps
BNK Asset Management Office by D&A partners, Seoul - South Korea
The space was designed as not so cold but soft by using translucent aqua gla...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *