Pinko boutique by Studio Matteo Colla, Beijing – China

February 18th, 2016 by retail design blog

This shop, designed for Pinko, is located at the Beijing Oriental Plaza Mall. The retail space is conceived as a single open room which is divided into two spaces by a decorated bronze mirror portal. A great central accessories freewall is the shop focal point and also separates the retail space from technical spaces and storage area.

The shop window is delimited by a double-track where perforated metal panels can slide changing the visual perception of space, both from inside and outside the store. Even the mirrors panels placed in front of the freewalls can slide on a rail. The lighting system is designed to emphasize all the materials and to make the space bright and homogeneous.

Designed by Studio Matteo Colla
Photography by Alan Grillo Spina

As If It Were Already Here Installation by Janet Echelman, Boston - Massachusett...
Janet Echelman‘s latest aerial sculpture has been suspended 365 feet above B...
Red Bull Offices by pS Arkitektur, Stockholm - Sweden
The Red Bull logo with its sun, rhomb, bulls and font has given inspiration ...
DSS2016 pavilion by Zuloark, Alberto Rey and Tipi Studio, San Sebastián - Spain
Our strategy is to intervene in San Sebastian’s public space by designing ...
Zigvy Corporation Office by ARCH.A StudiO, Ho Chi Minh City - Vietnam
The main design motive is to have the spaces without boundaries, where relax...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *