Farfetch office by Studiofibre, London – UK

March 11th, 2016 by retail design blog

Studiofibre has recently completed a series of new global spaces for pioneering fashion brand Farfetch, integrating work, private shopping and event areas. The spaces are located in London, New York, Hong Kong & Shanghai.

The exponential growth of Farfetch had resulted in workspaces that did not adequately represent the Farfetch brand identity. The rise of private shopping and entertaining within their global commercial spaces meant that Farfetch required a design scheme to unify their worldwide presence and bring their digital brand to life in 3d bricks and mortar.

Studiofibre took inspiration from the individual style that Farfetch curates and delivers to its global audience. Farfetch.com is where technology and fashion worlds collide, and Studiofibre took references from both of these worlds to create and curate a bespoke design scheme that is as distinctive and stylish as both the Farfetch brand and its customers.

Every fibre of the Farfetch brand DNA is woven into design details within the various worldwide spaces. As designer makers, Studiofibre translated the ‘sliced’ detail found in the letters of the Farfetch logo into bespoke furniture, shelving, door handles and staircases. High-end fashion is referenced through a careful mix of luxurious materials and technology is brought to live via oversized ‘pixels’ carved into wood screens and storage units and a vast ‘omnichannel’ live AV wall.

Interior Design; Studiofibre
Bespoke Furniture Design & Fabrication; Studiofibre
Furniture & Fittings Procurement; Studiofibre
Contractor; Collins
Project Manager; Hush


HAIR SALONS! knothair hair salon by ninkipen!, Kyoto - Japan
knothair hair salon by ninkipen!, Kyoto - Japan
Gyu Kaku Japanese Yakinku Restaurant by MAS STUDIO, Hong Kong
For the centerpiece of the venue, we created a feature wall with laser cut b...
Sushi Restaurant by 07BEACH, Ho Chi Minh City - Vietnam
Sushi Restaurant by 07BEACH, Ho Chi Minh City - Vietnam
Bon Tour Office by Archview Gradinarska, Varna - Bulgaria
The entrance area has a striking green moss wall and a large aquarium that p...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *