Vivino Italian Quarter restaurant by Studio Gad, Haifa – Israel

March 11th, 2016 by retail design blog

Designed dining area in search of material and formal values ​​correspond with woods boundary. The planners saw the creation of value and unique natural environment of that was reflected in the choice of primary raw materials. Their processing tells the story of the erosion of the material and obsolescence naturally, like the joint creation of human and material obsolescence and improving as occurs naturally in nature.

Also, the desire to connect the interior and exterior with unique lighting and the creation of two members of an outdoor gazebo, correspond with classical garden in architecture world. The building manages to be transparent on the one hand and to show the garden beyond, and on the other occupants outside to experience nature in all its glory.

Project planners: Studio Gad – Gad Halperin and Eitan Cohen
Entrepreneurs: Eli praised Ehud (Dadi) Zoref, Oded Strauss
The complex manager: Yuval Plattner
Kitchen Planner: Nahshon
Landscape Planner: Dedi Golan.
Gardening: Udi Eliyahu
Carpenters: Tomer Gelfand
Illustrations – 3Dvision
Photo: Assaf Pinchuk

CIT Group Headquarters by OXIGENO ARQUITECTURA, Mexico City - Mexico
CIT Group Headquarters by OXIGENO ARQUITECTURA, Mexico City - Mexico
Colourful shadows exhibition at EYE OF GYRE by Nendo, Tokyo - Japan
The rooms were subtly connected by inviting the visitors through a 200mm wid...
DSSI Elementary School Renovation by Daniel Valle, Seoul - South Korea
The new school's philosophy has to do with sharing spaces to study and provi...
Food Truck Festival at Oslo International Airport by SmartDesign Group, Oslo - N...
Complementing the hip vibe of each brand, the overall area elements are a co...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *