Samsung Service Center by Augenblick, Zürich – Switzerland

April 7th, 2016 by retail design blog

Following our work with Samsung on several other initiatives for the new Swiss headquarter of Samsung Switzerland we designed an in-house shop concept in a fabric style for customers and end users. The new service center will provide customers with fast repairs of their Samsung products.

The design approach was a mixture between fabric style and a relaxed area. The key challenge in creating was to rebuild an old fabric in a new building. This design supports the credibility of short and fast repair times of Samsung Products. In the shop was also built in 80” touch screen monitors.

Designed by Augenblick

CHOCOLATIER! La Pâtisserie des Rêves, Paris
La Pâtisserie des Rêves, Paris
Sal Curioso Spanish restaurant by Stefano Tordiglione Design, Hong Kong
Using cement, a neutral material at the bottom and top, the middle section o...
UP Pavilion by Marco Porpora Architetti, Bologna - Italy
Up is the English acronym chosen by Ariostea to summarise its exhibition at ...
Tribes office by AbrahamsCrielaers, Eindhoven - Netherlands
Tribes in Eindhoven is characterized by interiors reminiscent of nomad tents...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *