Black Gate office by Lee Chang-yun and Kim Kyoungseo, Seoul – Korea

August 31st, 2016 by retail design blog

We used achromatic black-tone colors at the corridor side of the external entrance in order to highlight the modern feel. The element of gate was used as a design factor that gives alternation to interior and exterior spaces. With the Black Gate in the middle, the interior office space was designed with a feeling of a green zone.

Design: Lee Chang-yun and Kim Kyoungseo

Photography: Chad Park

Ho-Hum restaurant by M4, Seoul
A glass facade makes the most of the location and provides a beacon for hung...
Viu Store by Aeberhard/Kaegi, Hamburg - Germany
Viu Store by Aeberhard/Kaegi, Hamburg - Germany
Lengow headquarters by Decodheure, Nantes - France
With open spaces, quiet and cosy hallways and a sociable kitchen area, the o...
Wake Space Up! Urban Eco-Balcony by Farming Studio, Hanoi - Vietnam
The steel girder-tree system works as a new look for the house in order to c...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *