Gyujin YOHO restaurant by STUDIO C8 CO, Hong Kong

September 25th, 2016 by retail design blog

This is our second design project for Gyujin, a Japanese Shabu-Shabu buffet restaurant. The new branch is basically based on the previous shop design such as material, colour scheme, etc. We added a few more new design features to consider the location and its own character.

A key study of this project was the development of its design style to suit for the location environment. It needs to adjust more casual and soft atmosphere for family that is the main targeting customer at the mall. The vegetable relief painting panel is used at the facade and the above of buffet counter to put a natural and healthy image into the restaurant.

Using the new graphic icon “Akabeko”, which is a legendary cow from the Aizu region of Japan, at the back of a chair and woods wall to make more casual feeling to the customer. Hanging the original pendants, which is inspired a shabu-shabu pot, to offer guests a more lively eating experience.

Design: STUDIO C8 CO.
Photography: Nacasa&Partners



Stephenson Hardwood headquarter office by Spatial Concept, Hong Kong
The Stephenson Harwood Hong Kong Headquarters, designed by Spatial Concept, ...
Kocka Bar by Minusplus, Budapest - Hungary
Counterpointing the spatial variety, the uniform concrete surfaces and the b...
Yue Restaurant by PANORAMA, Chengdu - China
This is a fine dining restaurant located in a newly opened boutique hotel in...
Chai Ki Restaurant by DesignLSM, London - UK
DesignLSM, have recently completed the interior design for Chai Ki in Canary...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *