Soho TV system by Ronda Design

December 11th, 2016 by retail design blog


The TV is there but you can’t see it: a clean-cut and strikingly simple design for Soho, the roomy sideboard with steel structure and exclusive patented weld-free corners, also available in a version with concealed TV storage compartment thanks to an electrical lifting system. Stylish and extremely practical, the concealed TV system solves various problems tied to unsightly wiring and cables, freeing up space and making the scenic impact of the screen less invasive in your home. Also available with Bluetooth audio system, the concealed TV compartment supports a maximum screen size of 42’’ but it can be customised for larger screens upon request. In addition, the sideboard is also available in the version with back-lit system.


The sophisticated clean look of steel: sophisticated interiors for Soho represented by three compartments with glass shelves and the possibility of adding small drawers. The doors are made of stainless steel with Scotch-brite finish (with a slight horizontal satin finish) and anti-fingerprint treatment. The impeccable colour combination of the sideboard with steel doors and black lacquered wood TV unit, along with the game of volumes created makes for a piece of furniture with a strong personality that retains clean-cut silhouettes.


Not just for the home: Soho is a versatile piece of furniture; it is designed for use both at home as well as in office environments, in meeting rooms or executive offices. The original central support system is far from invasive and it makes sure the sideboard appears to be suspended, while in actual fact it rests on the floor.

Design: Ronda Design Lab


Moving Picture Company’s Offices by B3 Designers, London - UK
B3 Designers, award-winning designers, behind Gymkhana, Topolski Bar, Bubble...
Kitchen Furniture by Sebastian Cox for DeVol
Sebastian Cox's "urban rustic" kitchen for DeVol features sawn and...
SOHO bar by LEFT, Krasnoyarsk - Russia
Because of size of the bar we hadn’t enough space for decoration that’s why ...
Reality or Illusion? installation by Ferruccio Laviani at Foscarini Spazio Soho,...
The installation is a way for visitors to personally experience and discover...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *