Adidas Valley by ACTINCOMMON, Herzogenaurach – Germany

December 16th, 2016 by retail design blog

The Adidas Valley is a work environment for Adidas employees. By combining work spaces with a co-creation area and lounge platforms – including a smoothie bar – we created an open and vivid landscape. In contrast to the technological appearance of the existing architecture, a new look and feel is generated through the use of soulful, transparent and natural surfaces. Visual references to the world of sports is added through the combination of raw and urban materials, underlining our approach to create an attractive and unique work environment.


Alma grocery by MOCO LOCCO, Krakow - Poland
All the walls are finished with concrete and painted with graffiti. The Alco...
ÖBB Headquarters by INNOCAD Architecture, Vienna - Austria
Foil kinetic installation by Layer, London - UK
Tiny triangles of stainless steel cover the structure, which was created wit...
Aesop store by Alain Carle Architecte, Montreal - Canada
The notion of nature is continued and explored through the three birch trees...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *