Sal de Allo restaurant by NAN Arquitectos, Pontevedra – Spain

March 17th, 2017 by retail design blog

This small restaurant is located in O Grove, near the port. Two are the points of item of the project: to move the seaworthy environment to the interior and to obtain an interesting architecture that represents the merger of the traditional thing with the kitchen of design. For it elements related to the work are mixed in the sea by the current design, traditional materials as the wood, by a more contemporary lighting.

There are two starting points of the project: move indoor the sailor environment and get an interesting architecture that represents the fusion of the traditional with the kitchen design. To do related work at sea with the current design, traditional materials such as wood, with a more contemporary lighting elements are mixed.

Fish boxes making ceiling, acoustic insulation fasteners views emulating boat rudders … Materials and solutions appear, again, sincerely, using elements that are usually hidden as an ingredient that gives personality and uniqueness to the project. The difference is sought, the character and believe it is achieved.

Design: NAN Arquitectos
Photography: Iván Casal Nieto

Painted mirror ceiling for Longchamp store by Aluphant, London - UK
For the Bond Street store of Longchamp in London, Aluphant created a custom ...
Candle 1978 Hotel by STUDIO AZELLIER, Seoul - South Korea
Candle 1978 which we become to see while driving along the mountain edge of ...
Mobvoi Inc. HQ office by David Ho Design Studio, Beijing - China
The outline of two orange glass meeting rooms attached on the left side of t...
Deutsche Telekom at Hannover Messe 2016 by hartmannvonsiebenthal
Deutsche Telekom’s trade fair stand at the Hannover Messe 2016, designed and...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *