Zhanjiang Race Steak House by C.DD, Zhanjiang – China

April 28th, 2017 by retail design blog

Designer combines Chinese and Western culture tactfully and uses innovative design method to create a pleasure dining space. OOpenness and closeness is a contradictory combination, and a relative goodness. The extremely simple lines are used for the vivid space division, so as to meet the dining demands to the largest extent. Different dining areas are divided by rectangular glasses of different sizes and steel framework, where watermark glass and proper blank space offer people wide vision while keep the privacy. The exterior eversion window is both beautiful and practical.

Designer has a high requirement on choosing materials. The contrast of different materials as white wall, wood and leather make a richly textured space. Green brings a sense of vividness and nature to the space. Attention to details is reflected in furnishing, where leather, wood and steel create a historical feeling and black chairs and white tables make the space clean and tidy.

Besides, active and cute wall paintings fill the room with a sense of art, creating a lively and interesting dining atmosphere to
customers. With the most modest design elements, and concise but not simple design methods, designers create an exquisite restaurant and memorable dining space for customers, and artistic decorations with strong aesthetics enhances the taste of the brand.

Designed by C.DD
Chief designer: HE Xiao-Ping, LI Xing-Lin
Design Team: CAI Tie-Lei, YU Guo-Neng, ZENG Xiang-Ru, HE Liu-Wei
Photography by OUYANG Yun

Espressamente Illy Café & Fountain Bar by Studio|H2G, Detroit - Michigan
The “Fountain Bar” proudly presents Espressamente illy, a genuine Italian coff...
Kethini Store by 4D, Chennai - India
KETHINI is a New brand in footwear launched by good leather company, a manuf...
LinkedIn Offices by M Moser Associates, New York City
M Moser Associates has developed a new office design for LinkedIn‘s New York...
Studio B innovation lab by Four-by-Two, London - UK
In Studio B, Four-by-Two has created a space which forms the starting blocks...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *