Hydrock office by Interaction, Bristol – UK

June 5th, 2017 by retail design blog

Engineering Consultant Hydrock have been nominated in the Top 30 of The Sunday Times Best Place to Work 3 years in a row, and needed their Bristol office to reflect their celebrated culture. This meant unifying their multiple offices into a singular hub to foster well being and bring their teams together. Hydrock contracted workplace design and build specialist Interaction to do the full design and fit-out of the space.

One of Hydrock’s key aspirations is to provide their team with a setting that encourages well being and incites a healthy lifestyle. Being ranked 9th in The Sunday Times best companies to work for in 2016 shows their dedication to fulfilling this aspiration. Interaction designed the workplace to integrate and reflect this important aspect of their business.

The design reflects this ethos as soon as you step into the space, with a living wall and wooden and warm materials to make the space feel homely and welcoming. The breakout area has a large island in the tea point, perfect for team meals and general socialising. There are also screens set up for games consoles, rocking chairs that look over the Bristol docks, and a reading/quiet area.

After 12 weeks onsite, the environment consolidates and unifies the whole office, providing a space where the team can work effectively, express themselves, and enjoy the benefits of a fun and playful workplace. The working environment reflects their identity and culture, demonstrating to clients what they do, and their creative approach.

Designed by Interaction
Photography by Rebecca Faith Photography

ANDERSEN Bakery by Prospace Asia, Xiamen - China
Following its history of two decades, Andersen Bakery looks to move forward ...
Warehouse Store by Brown Studio at Canary Wharf, London - UK
Earlier this year Brown Studio completed its latest UK collaboration with Wa...
Pulcino Bio organic restaurant by Emanuele Durola Design, Milan - Italy
The designers wanted to marry the functional concept of the restaurant by de...
Jo Malone Townhouse Window by Prop Studios, London - UK
The team developed a new experimental engraving technique allowing the light...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *