Zoover Office by D/DOCK, Amsterdam – Netherlands

June 8th, 2017 by retail design blog

D/DOCK has designed the new offices of travel review and booking platform Zoover located in Amsterdam, Netherlands.
In the formulation of the design concept of the new office, D/DOCK opted for a playful approach in 2016, in which energy, inspiration and brand experience resulted in a design with the focus on the employees: Make it personal.

Those who enter the office can immediately feel the passion of the organization: travel, the weather and the community. The result is a work environment in which the traditional office floor is eliminated, where you are motivated to make a journey through the office.

Remarkable about the interior design is the recycling of existing materials and furniture. To this end, D/DOCK collaborated with Furnify, a design collective gives second-life furniture a new look, in this case one that matched the identity of Zoover.

Design: D/DOCK
Architect – NinetyNine
Photography: Nikolas Margaritis


Light + Building 2014 Frankfurt – B.lux by David Abad
An elongated table located in the centre of this social area served as a mee...
Light Origami Installation by Masakazu Shirane & Reuben Young, Sydney - Aust...
Kaleidoscopic origami dome bathes visitors in luminous reflections
CINEMA Helios by Gieraltowski & Partnerzy, Wroclaw - Poland
The good quality materials – tiles, mosaics, marble, wooden veneers, glass, ...
Louis Vuitton at Printemps, Paris - France
In addition to the temporary retail space, the latter has taken over the sto...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *