Love Creative offices by studio-néo, Manchester – UK

July 3rd, 2017 by retail design blog

studio neo designed the new offices of storytelling agency Love Creative, located in Manchester, England. Studio_néo have designed the offices for LOVE creative, a storytelling company based in Manchester UK with high profile clients such as Haagen Dazs, Johnny Walker and Umbro. The success story of LOVE is such that it demanded further expansion from their current office space on the lower level of a former textile warehouse designed for them almost 2 years ago, taking a further 5000 sq ft on the upper level .

Working within the constraints of Listed Building Consent requirements studio_néo collaborated closely with LOVE in-house designers on their brief. The space features an open plan team environment overlooking the rooftops of Manchester through expanses of specially manufactured roof-lights which faithfully replaced the original dilapidated Victorian glazing.

Informal seating areas offer touch down meeting opportunities served by a bar and separate kitchen area with a focal “war room” large team meeting space for brainstorming ideas using the galvanised wall panels to magnetic pin ideas for discussion. Smaller cellular areas off the main spaces cater for smaller private meetings and the whole new area is connected to the existing lower level offices by a refurbished original staircase which acts a s a private accommodation stair offering movement between levels without recourse to public core zones.

Design: studio neo
Photography: Midi photography

https://officesnapshots.com/2017/06/29/love-creative-offices-manchester/

Air France Business Lounge by Brandimage, Paris - France
The shapes, materials and colors (shades of grey, green and ochre) evoke the...
Zwoosh kids store by Foley Designs, Bangalore - India
Illustrations around the space blend fantasy with reality, weaving surreal s...
Aesop store at Newoman by Torafu Architects, Tokyo - Japan
Two pillars, incorporating shelving, are situated on one side of the unit, w...
Kinetic sculpture for CENTRESTAGE by C7DESIGN Studio, Hong Kong
C7DESIGN was commissioned to support the event with and creative direction f...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *