LINKIT Office by VOID interieurarchitectuur, Utrecht – Netherlands

July 29th, 2017 by retail design blog

VOID interieurarchitectuur designed the offices of computer consultant LINKIT, located in Utrecht, Netherlands. Commissioned by IT sourcing company LINKIT, we have been able to set up a complete floor fully devoted to the needs of the employee.

The ground floor has brainstorming spots, a lunch area, bar, playroom and various informal consultation places. We have connected these functions through a catwalk that runs from front to back across the floor. The new corporate identity of LINKIT became the guide to the décor and is clearly reflected in the pronounced color use.

Design: VOID interieurarchitectuur
Photography: Stijn Poelstra

https://officesnapshots.com/2017/07/27/linkit-offices-utrecht/

The Pavilion at the Library of Birmingham by Myerscough and Morgan, UK
Erected on site in just two weeks and entirely hand-crafted, the timber sing...
Unto Fast Food Restaurant by Studio DiDeA, Palermo - Italy
The project is conceived as a reconversion of the previous space in a fast f...
Ristorante Pittarello by STLH Thauer Lüdtke Höffgen Architekten, Hamburg - Germa...
STLH Architekten were commissioned to design the interior and the facade of ...
Shenzhen Marriott Hotel Nanshan by CCD - Cheng Chung Design, Shenzhen - China
Since Shenzhen Marriot Hotel Nanshan has planned to create a business image ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *