Hotel Ease Access by ARTTA Concept Studio, Kwai Chung – Hong Kong

January 22nd, 2018 by retail design blog

Initially a commercial building now transformed into a Teahouse-like hotel located in Kwai Chung. The concept is to bring in different elements such as concrete, wood and matte – with less reflection so that the rooms would have a balanced and comfortable atmosphere.

This hotel is themed by nature and to capture this essence we have used planter boxes around the hotel to bring in nature from the outside into the interior to create a warm and cosy ambience.

We have used wooden colours combined with shades of grey and white for a neutral atmosphere. With a mixture of materials such as carpet and concrete juxtaposed with unique patterns around the decor enhances a modern and stylish hotel.

Design: ARTTA Concept Studio

Barra & Barra office by Damilano Studio Architects, Centallo - Italy
A young and dynamic environment characterized by vegetation that grows in be...
Scent of Varo store by acca Inc., Kyoto - Japan
Scent of Varo store by acca Inc., Kyoto - Japan
Canada-Israel HQ by Orly Shrem Architects, Herzliya - Israel
The design process began around three floating wooden boxes which contain me...
The American Club by CADA Design, Hong Kong
CADA have utilised the spectacular views The American Club offers of Hong Ko...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *